(Ander) werk

Huiskamercabaret

Samen met Maamke Hoogendoorn doe ik een huiskamertournee door Nederland. We spelen allebei 30-45 minuten cabaret in de intieme setting van uw huiskamer. Lijkt het u leuk om voor één avond uw huiskamer open te stellen voor twee cabaretiers? Dat is mogelijk!

Het kost u niks, het enige wat u hoeft te regelen is publiek. Wel gaan we aan het eind van de avond  met de pet rond en mag het publiek een vrijwillige bijdrage doen.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Het Collectief

Momenteel ben ik druk bezig met het opzetten van een cabaretcollectief.

Ik ben een nieuwsgierig mens. Als ik op straat loop en ik zie andere mensen dan vraag ik me 9 van de 10 keer af:  Wat zou zijn of haar verhaal zijn? Wat heeft het leven hem of haar geleerd? Wat zou hij of zij mij kunnen leren? Ik zie schatten van ervaringen rondlopen, maar heb niet de moed om op ze af te stappen en ernaar te vragen. Doodzonde natuurlijk, want in deze tijd van social media, waarin we onszelf meer en meer  in  drie zinnen op Facebook, twitter of instagram profileren, gaan de echte verhalen verloren, maar juist in de verhalen ligt de nuance, ligt een stukje waarheid die niet in drie zinnen te vatten is. Met mijn collectief wil ik de wijken in en verhalen verzamelen door middel van interviews. Door deze verhalen laten wij ons inspireren tot op maat gemaakt materiaal voor deze wijk. Ook laten we in onze voorstellingen een aantal wijkbewoners aan het woord en maken we er een intieme, grappige en ontroerende avond van. Mijn ultieme doel is om de mensen in de wijk wat dichter bij elkaar te brengen door middel van hun verhalen.

Ben jij enthousiast over dit plan en denk jij iets te kunnen bijdragen aan dit collectief? Neem dan contact op via het contactformulier

Regie

Ben je bezig met het schrijven van cabaretmateriaal en kun je hulp gebruiken met de inhoud, opbouw en/of spel?
Ik help je graag!

Neem contact op via het contactformulier.